`

Litt om Kleivstua

Bildegalleri

Bli med inn og opplev den unike stemningen på Kleivstua. Fra man kjører opp Dronningveien og nyter den fantastiske utsikten over Steinsfjorden og Ringerike, til man trer inn porten og roen senker seg rundt de 18 husene på tunet.

Mat og Drikke

Hos oss på Kleivstua står mat og drikke i høysetet, og vi vet hvor viktig det er for deg som gjest. Kjøkkenet er opptatt av å bruke råvarer av beste kvalitet og mye inspirasjon hentes fra Krokskogen. Kom inn å se våre menyer og mer om alt fra lokal produsert øl til lokale griser.

Aktiviteter

Vi tilbyr ett vidt spekter av aktiviteter, både inne og ute. På eiendommen har vi egen lavvo og en gammel stall som er omgjort til en hyggelig grillhytte, med store områder for ulike aktiviteter rett utenfor. Eller hva med en tur til Kongens utsikt?

Værelser

Kleivstua består av 10 hus med totalt 42 værelser. Husene er bygget opp og restaurert etter alle gamle kunsters regler og ingen rom er like. Opplev ekte norsk hyttefølelse og spør gjerne etter ett hus eller rom med badstue, de har vi mange av.

 

Påmelding nyhetsbrev

Anbefalninger

Besøk oss på Facebook


Her finner du oss