Henrik Morken Nielsen

Loni Bjerkholt-Pedersen

SKUESPILLER • KOMIKER • HUMOR FOR NÆRINGSLIVET
SKUESPILLER • KOMIKER • TOASTMASTER
image-asset.jpeg

Ønsker du en annerledes middagsservering? Book en skjult servitør! Henrik er kanskje Norges morsomste og mest geniale innslag under middagen.
Henrik har underholdt flere hundre bedrifter, og skjult servitør er et av hans mest populære innslag. Fantastisk morsomt - og garantert en suksess! Henrik leverer også skreddersydde humorforedrag.
Alt etter dine behov.

20668354_1171310376346256_395924788_n.jp

Loni kaller seg selv for en «feelgood-edutainer» og har fokus på skreddersydde humorkonsept til det enkelte arrangement- med stor grad av publikumsinvolvering.
 Loni er stand- up komiker, skuespiller og toastmaster, og er ikke redd for å innta rollen som en rar gjest i bryllupet, en eksentrisk kurslærer  eller en annen rolle oppdragsgiver måtte ønske. Av tidligere kunder blir hun bl.a.beskrevet som «proff, gøyal og energisk»

 

Action Track

ENGASJERENDE OG MORSOM LAGAKTIVITET • INNE ELLER UTE

Signum Grata - jakten på Kryptogrammet

Describe your image

press to zoom

press to zoom

press to zoom

Describe your image

press to zoom
1/3

I Action Track går deltakerne fra et sjekkpunkt til et annet guidet av smarttelefoner. Lagene får utdelt ferdige oppsatte telefoner ved start. Ved hvert sjekkpunkt kommer oppgaver automatisk opp på telefonen og disse skal besvares enten med tekst eller kreative foto før laget får beskjed om veien videre. Oppgaver, gjerne illustrert med egne bilder kan spesiallages og f.eks tilpasses tema for samlingen. 

 

Lagene kan bestå av 4 -7 personer.
Varighet fra 30 minutter opptil 3 timer.

Oscar kveld på Kleivstua

INNENDØRS AKTIVITET MED HØY KONKURRANSEFAKTOR

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Signum Grata er et slags rebusløp som gjennomføres hovedsakelig inne på Kleivstua. Samarbeid, analytisk tenking, kreativitet, barnelære og konkurranse er stikkord aktiviteten inspirert av Da Vinci-koden. 

Oppgaven er raskest mulig å åpne en låst kiste.  Kryptogrammet må fylles med 9 siffer. For hvert siffer må en ny kode knekkes. 

 

Oppgavene er svært ulike – noen lette, noen vanskelige, noen quiz-inspirert, noen praktiske.
 Det gjelder å bruke hele lagets sterke sider, være observante og bite merke i instrukser som blir gitt.

 

Lagene består av 4 - 6 personer.  

Varighet ca. 1,5 -  2 timer.  

KREATIV AKTIVITET I TEAM FOR Å SKAPE ENTUSIASME

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Arrangementet starter med et 20 minutters introduksjonskurs med en profesjonell regissør. Tema kan være å bli bedre kjent, synliggjøre verdier, hendelser eller produkter. Utarbeidelse av storyboard, riktig kamerabruk og praktiske tips. Teamene får utlevert videokamera hver og skal utnevne regissør, skuespillere, fotograf og statister. Deretter er det ut å være kreativ på Kleivstua!

 

Etter ferdig filming leveres råfilm til våre regissører, som redigerer og legger på musikk og effekter. Filmene er så klare til kveldens festmiddag. Under middagen blir det nominasjoner, stunt intervju, utdeling av Oscar statuetter og fotosession, - og sikkert noen uforglemmelige takketaler fra vinnerne!  

Konseptet kan gjennomføres med en ekstern konferansier eller bedriftens egne krefter. Bedriften får kopi av filmer i etterkant.

HerregårdsMordet

ENGASJERENDE OG MORSOM LAGAKTIVITET • INNE ELLER UTE

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Hotelleier Greger Faber Nielsen er funnet død på Kleivstua, og en mulig kriminalsak skal løses. I kretsen rundt direktøren finnes det fler mistenkte. Det blir både taktisk og teknisk etterforskning rundt på hotellet. Fingeravtrykk skal sjekkes, en safekode knekkes, og gjenstander undersøkes. Observasjonsevnen testes i en quiz. Detektivene skal innom 6 forskjellige poster, og det viser seg at det finnes både ledetråder og falske spor rundt på hotellet...

Gjennom etterforskningen møter detektivene på Ali, - Kleivstua sin illusjonist, og det viser seg at Ali har en sentral rolle i plottet. Ali kommer også tilbake gjennom middagen og underholder diskret rundt bordene med imponerende close-up korttriks for gjestene. 

Under middagen skal teamlederne presentere teamets løsning, og vi får avsløringen. Alltid en morsom seanse! 

The Lock Down

ALTOPPSLUKENDE OG UNDERHOLDENE ESCAPE GAME

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

En gruppe hackere har klart å bryte seg inn på serveren deres og har låst ned alle bedriftens filer. De truer med å slette alt på 60 minutter. Hackerne er ikke motivert av penger, deres agenda er filosofisk. Hvis du og laget ditt viser dyktighet, klokskap og løser utfordringen vil dere kunne redde bedriftens filer.

Dere har 60 minutter på å løse utfordrende oppgaver for å nå målet.  The Lockdown spilles i grupper på 3-6 deltagere ved hjelp av nettbrett samt ulike hjelpemidler. Lagene bombarderes med vanskelige oppdrag av ulike typer. Underveis i spillet åpnes flere nivåer med økende vanskelighetsgrad.

 

Spillet er designet for å fremme samarbeid samt trekke på lagmedlemmenes individuelle styrker.

De beste lagene er de som forstår styrken av et godt samarbeid, planlegger godt og fordeler arbeidsoppgaver på en god måte.

Skikurs

MORTEN HUSEBY ER EN ERFAREN SKIENTUSIAST
Trekking in Snow

Morten Huseby tilbyr turarrangementer, guiding og skikurs for grupper – nybegynnere og viderekomne. 

Morten er pensjonist og selvstendig næringsdrivende. Han er en ivrig markatraver og fjellturist, og har bl.a erfaring som løypeguide, ski- og friluftsinstruktør i Skiforeningen siden 2007.

Hans filosofi er oppnåelse av skiglede gjennom gode naturopplevelser basert på enkle teknikker for skigåing i variert terreng samt preparering og smøring av ski.

 
 

Ølsmaking med Humbrygg

Ølsmaking med Gustav

LÆR MER OM FORSKJELLIGE ØLTYPER OG KUNSTEN Å SMAKE PÅ ØL
ØLSKRIBENT, FORFATTER, UNDERHOLDER, DIRIGENT OG MUSIKER
Skjermbilde 2021-01-04 kl. 17.44.44.png

 Er du nysgjerrig på dette tradisjonelle brygget og interessert i å få en helt annen opplevelse av øl? Her blir det alt fra kunnskapsrike smakinger med informasjon og historie til mindre akademiske smakinger med mye moro. Fokuset er uansett alltid på å ha det gøy, og kanskje dra med seg et fun fact eller to til senere barrunder!

Kjenner du noen som er interesserte i å lære om hjemmebrygging eller er du kanskje interessert i å brygge selv? Vi tilbyr lynkurs i brygging, alt du trenger å vite om bryggeprosessen, renhold, utstyr, råvarer og gode tips slik at du kan sette i gang selv.

 

Eller har du mer lyst til å bli med på selve bryggeprosessen og få med deg hele batchen på 25 liter når den er ferdig? Vi tar deg med steg for steg igjennom hele prosessen slik at du har gode muligheter til å lage ditt eget favorittbrygg på egenhånd!

Gustav-med-Glass-bok-1500x1000.jpg

Bli med på en engasjerende, lærerik, underholdende og leskende innføring i ølets verden. Tid: ca. 1 time 15 min.

Høyt skum: Med solgul glans og skyhvitt skum. Alt du bør vite og ikke bør vite om øl. Tid: ca. 30 minutter

Akevittsmaking: Engasjerende, lærerikt, underholdende og leskende om den edle drikk. Tid: ca. 45 minutter

Livets vann: Et kåseri om akevittens historie, krydret med gullkorn og anekdoter. Tid: ca. 30 minutter

Beruselse - En minikabaret om livet, vinen og kjærligheten med pianist Trude Kristin Klæboe: Herlig, fornøyelig, underholdende, nostalgisk, humoristisk om beruselse av drikk og kjærlighet. Tid: ca. 30 minutter

 

Vinsmaking

HVITE - ELLER RØDE VINER FRA AVTALTE DISKTRIKT
Pouring Wine

Vinsmaking er en hyggelig start på en kveld med gode kollegaer eller venner. Det er sosialt og lærerikt. Selve smakingen arrangeres i samarbeide med en av våre dyktige vinleverandører.

 

Her vil dere kommer til å smake på flere forskjellige rød eller hvitviner fra forhåndsavtalte distrikter.

 

Hasse Torbjørnsen

Randi Skaug

FOREDRAGSHOLDER OG ENTERTAINER MED LANG ERFARING
"ET FYRVERKERI AV EN FOREDRAGHOLDER"
70281010_2608234689188896_11545651499363

Hasse Thorbjørnsen har holdt foredrag og vært entertainer siden 1984. Sin livserfaring har han fått via yrker som yrkesoffiser, selger, salgssjef og direktør, samt et år på Chat Noir med Dag Frøland. Som entertainer er han best kjent som imitator av språk og dialekter.
  Har deltatt mange ganger i bl.a «Du skal høre mye» (Rorbua i Tromsø) i NRK.

Hasse er en mye brukt foredragsholder i næringslivet og  i idretten. Han er enestående inspirerende og motiverende. I en tøff og slitsom hverdag kan påfyll av motivasjon være viktig. Hasse Torbjørnsen jobber også med kurs for ledergrupper eller som en del av et teambuilding-opplegg. Foredragene hans leveres med garantert langvarig effekt!

Dorthe Lie

Randi+Skaug.jpg

  Inspirasjon stimulerer til kreativitet, driv og motivasjon til å arbeide, produsere eller skape. Foredragene til Randi Skaug er energi som smitter, opplevelser som inspirerer, historier som beveger og poenger som varer. Ingen glemmer et foredrag som kryper forbi den glade begeistringen, inn under huden og helt inn til hjertet der viljen bor. Og vil du, er alt – absolutt alt – mulig.

  Temaet er gjennomføring og mestring. Budskapet presenteres jordnært direkte med en enkel åpen form som fenger, morer og beveger. Foredragene er fullspekkede av konkrete teknikker for egen bruk. Det finnes det noe å hente for alle – uansett hvor de er i livet. Én eneste setning kan være nok til å starte en endring. Én eneste setning startet Randis Everestdrøm.

 

Foredraget tar 1-2 timer

FORFATTER, FOREDRAGSHOLDER OG COACH
dorthe.JPG

Dorthe Lie er en erfaren foredragsholder som snakker om alvorlige temaer med glimt i øyet, stor innlevelse og en god porsjon selvironi. Foredragene er som oftest fulle av dagligdags praktiske eksempler som vi alle kan kjenne oss igjen i. Dorthe mener humor er en viktig inngangsport til dypere forståelse og utvikling.

Dorthe Lie er eier og stifter av ennea, samt medstifter av IEA-Norge, den norske avdelingen av The International Enneagram Association som i dag favner mer enn 20 land.

Foredragene tar 1-3 timer

Egil Eide

TIDLIGERE OFFISER I SJØFORSVARET SAMT TOPPLEDER 

 «Lytt til erfarne fjellfolk» kan gjerne stå som fellesnevner. Egil Eide har vært gjennom nedturer og oppturer, kriser og suksess. Og som topptreneren i fotball sier: «du er ikke trener på ordentlig før du har rykket ned minst en gang».

 

Egil Eide tar gjerne en tur sammen med gruppen ut i naturen og det flotte terrenget rundt Kleivstua, da flere av foredragene egner seg vel så bra rundt bålet som i møterommet.

Egil Eide har en lang yrkesaktiv karriere som offiser i Sjøforsvaret samt toppledererfaring i offentlig, privat og frivillig sektor som generalsekretær og  administrerende direktør. De siste 20 årene har han gjennomført åpne og bedriftsinterne kurs  som foredragsholder og facilitator i utviklingsprosesser.

  Med fokus på enkeltmennesket og gruppens evne til sammen skape gode resultater, er foredragene rettet mot egen refleksjon og prestasjon.

  Er du opptatt av gode prosesser i dine møter på Kleivstua så benytt gjerne Egil som facilitator .

 Sentrale tema i hans foredrag:

 Omstilling og endringer i organisasjoner
- Hvordan skape en verdiproduserende organisasjon som arbeider hardt, målrettet og lønnsomt uten at enkeltmennesker og grupper kjører seg ned på grunn av negative belastninger og utbrenthet ? 

           

Ledelse –team og prestasjonsutvikling i grupper
-Prestasjonsutvikling i grupper- hvordan få det beste ut av gruppen. Prestasjonsutvikling over tid. Overføringsverdier fra idrettens prestasjonskultur

 

Stress-utbrenthet og ledelsens balanse
- fokus på Selv ledelse, prestere over tid og hvordan ta regien i eget liv ?                     

 

Bedriftskultur

- Omstilling og kulturendring i praksis (prosessorientert  inntil en dag)

 

Hvordan oppnå gode resultater ?

- Strategiarbeid i praksis ( prosessorientert inntil en dag)

Loni Bjerholt-Pedersen

KURSLÆRER • FOREDRAGSHOLDER • PROSESSLEDER

Loni Bjerkholt-Pedersen kaller seg selv for en «feelgood-edutainer» som har stort fokus på praktiske øvelser og høy grad av deltakerinvolvering i sine kurs og prosesser. 

Workshop i presentasjonsteknikk

•Pusteteknikk  - Retorikk  -Non verbal kommunikasjon

 

Interne prosesser

•Teambuildning  - Service- og kundebehandling  •Målsetningsarbeid

 

Lederkurs for kvinner

•Retorikk- og presentasjonsteknikk: muligheter og utfordringer

• Hvordan møte hersketeknikker

 

Workshop i motivasjon og selvledelse

28870011_1665342710226634_82048658863278
Airplane
 

Kleivstuas Aktivitetsløype

TEAMBUILDENE OG MORSOM LAGAKTIVITET MED 4 POSTER

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Øksekasting med tveeggede økser

Hinderløype med trillebår. Den ”blinde” dytter den ”døve”.

Skyting i blinde med luftgevær

Puslespill for lag + mange andre morsomme aktiviteter

Varighet på aktiviteten uten bål er ca. 1 time   

 

Etter aktivitetene kan man samles i Lavvoen eller Stallen med fyr på bålet og litt kos.

Aktivitetsløype (10 – 80 pers) : kr. 400,- inkl. Lavvo/Stall

Aktivitetsløype (4 – 9 pers): kr. 400,- uten Lavvo/Stall

 

Leie av Lavvo/Stallen i forbindelse med aktivitet, kr. 2.000,-

Leie av Lavvo / Stallen kun til hygge, kr. 4.000,-

Rebusløp på Kleivstua

INNENDØRS AKTIVITET MED HØY KONKURRANSEFAKTOR

press to zoom

press to zoom
1/1

Vi møtes på avtalt sted for gjennomgang. Her blir dere delt opp i små grupper og blir deretter sendt av sted til forskjellige poster fordelt rundt omkring på Kleivstua.

 

Etter aktiviteten kan dere gå tilbake til samlingspunktet for hygge med enkel mat og drikke.

Kr. 500,- pr. person inkludert smaksprøver.

 

Evt. servering av mat og drikke kommer i tillegg.

 

Varighet på aktivitet er ca. 1,5 -2,5 timer

Antall: 25 – 100 personer

 

Kanefart og selskapskjøring

Turer og Utsiktspunkt

TURER SOMMER SOM VINTER • FLOTTE NATUROPPLEVELSER
MED UTGANGSPUNKT I KLEIVSTUA OG KROKSKOGEN
Kanefart.jpg

KANEFART 

Vi kan tilby stemningsfull tur innover Krokskogen med dombjeller og fakler, skinnfell og varme pledd.

Eventuelt kan der kjøres der dere måtte ønske. For store grupper kan det lages eget opplegg, med bålstopp i skogen. Mulighet for servering av enkel mat og drikke. 

 

SELSKAPSKJØRING

Av alle slag... julebord, firmafester, eller for å overraske jubilanten. En tur med hest og vogn/slede før middagen setter en ekstra spiss på arrangementet.

 

SIKKERHET OG ERFARING

Kuskene har kjøretøy for all slags føre, trygge hester og de er lokalkjente i distriktet. De har kjørt turer for barnehager funksjonshemmede, samt Det Kongelige Slott.

Ringerike skysskafferlag setter sikkerheten først. Hester og kusker har vært gjennom grundig trening og tilfredsstiller de kravene som er satt.

Alle som kjører oppdrag for laget har avlagt prøve der hesten er testet på lynne og generell ferdighet som kjørehest samt trafikksikkerhet.

Kleivstua_KongensUtsikt.jpg

Kleivstua er et perfekt utgangspunkt for turer i marka hele året. Enten man vil bruke beina, sykle eller gå på ski, så er mulighetene utallige.

Det er utrolig stemningsfullt å ankomme Kleivstua etter gjennom Krokskogen fremfor å komme hit med bil eller buss. Anbefales!

Vi bistår gjerne med enkel servering ved en av utsiktspunktene- Kongens Utsikt, Dronningens Utsikt eller Kronprinsens Utsikt

Vel fremme på Kleivstua kan man samles i Stallen eller Lavvoen for litt ”afterski” med gode hjemmelagde pølser og godt drikke.

 

Kleivstua kan være behjelpelig med guidet turer, samt leie av sykler eller hengekøyer for en natt under åpen himmel. 

 

Spør oss gjerne om turforslag eller tilrettelegging for servering underveis, akkurat slik du måtte ønske.