`
 

Oscar-kveld på Kleivstua

Kreativ aktivitet i team på Kleivstua

 
 

Hensikten med arrangementet er å ha det morsomt og skape entusiasme. Tema kan være å bli bedre kjent, synliggjøre verdier, hendelser eller produkter. 

Arrangementet starter med et 20 minutters introduksjonskurs med en profesjonell regissør. Utarbeidelse av storyboard, riktig kamerabruk og praktiske tips. Teamene får utlevert et videokamera hver og skal utnevneregissør, skuespillere, fotograf og statister.

Deretter er det ut å være kreativ på Kleivstua! Etter ferdig filming leveres råfilm til våre regissører, som redigerer og legger på musikk og effekter. Filmene er så klare til kveldens festmiddag.

Under middagen blir det nominasjoner, stunt intervju, utdeling av Oscar statuetter og foto session, - og sikkert noen uforglemmelige takketaler fra vinnerne ! 

Konseptet kan gjennomføres med en ekstern konferansier eller bedriftens egne krefter som seremonimester. Bedriften får kopi av filmer i etterkant.

 
 

Vin, øl og akevittsmaking  -  Uteaktiviteter  -  Underholdning  -  Herregårdsmordet  -  Oscar: Kveld på Kleistua  -  Foredragsholder  -  Vinteraktivitet


Her finner du oss