top of page
Underholdning

Henrik Morken Nielsen

SKUESPILLER • KOMIKER • HUMOR FOR NÆRINGSLIVET
Henrik Morkel Nielsen

Ønsker du en annerledes middagsservering? Book en skjult servitør! Henrik er kanskje Norges morsomste og mest geniale innslag under middagen.
Henrik har underholdt flere hundre bedrifter, og skjult servitør er et av hans mest populære innslag. Fantastisk morsomt - og garantert en suksess! Henrik leverer også skreddersydde humorforedrag.
Alt etter dine behov.

Loni Bjerkholt-Pedersen

SKUESPILLER • KOMIKER • TOASTMASTER
Loni Bjerholt-Pedersen

Loni kaller seg selv for en «feelgood-edutainer» og har fokus på skreddersydde humorkonsept til det enkelte arrangement- med stor grad av publikumsinvolvering.
 Loni er stand- up komiker, skuespiller og toastmaster, og er ikke redd for å innta rollen som en rar gjest i bryllupet, en eksentrisk kurslærer  eller en annen rolle oppdragsgiver måtte ønske. Av tidligere kunder blir hun bl.a.beskrevet som «proff, gøyal og energisk»

Teambuilding

Action Track

ENGASJERENDE OG MORSOM LAGAKTIVITET • INNE ELLER UTE

Signum Grata - jakten på Kryptogrammet

INNENDØRS AKTIVITET MED HØY KONKURRANSEFAKTOR

I Action Track går deltakerne fra et sjekkpunkt til et annet guidet av smarttelefoner. Lagene får utdelt ferdige oppsatte telefoner ved start. Ved hvert sjekkpunkt kommer oppgaver automatisk opp på telefonen og disse skal besvares enten med tekst eller kreative foto før laget får beskjed om veien videre. Oppgaver, gjerne illustrert med egne bilder kan spesiallages og f.eks tilpasses tema for samlingen. 

Oscar kveld på Kleivstua

KREATIV AKTIVITET I TEAM FOR Å SKAPE ENTUSIASME

Signum Grata er et slags rebusløp som gjennomføres hovedsakelig inne på Kleivstua. Samarbeid, analytisk tenking, kreativitet, barnelære og konkurranse er stikkord aktiviteten inspirert av Da Vinci-koden. 

Oppgaven er raskest mulig å åpne en låst kiste.  Kryptogrammet må fylles med 9 siffer. For hvert siffer må en ny kode knekkes. 

 

Oppgavene er svært ulike – noen lette, noen vanskelige, noen quiz-inspirert, noen praktiske.
Det gjelder å bruke hele lagets sterke sider, være observante og bite merke i instrukser som blir gitt.

 

Lagene består av 4 - 6 personer.  

Varighet ca. 1,5 -  2 timer.  

Arrangementet starter med et 20 minutters introduksjonskurs med en profesjonell regissør. Tema kan være å bli bedre kjent, synliggjøre verdier, hendelser eller produkter. Utarbeidelse av storyboard, riktig kamerabruk og praktiske tips. Teamene får utlevert videokamera hver og skal utnevne regissør, skuespillere, fotograf og statister. Deretter er det ut å være kreativ på Kleivstua!

 

Etter ferdig filming leveres råfilm til våre regissører, som redigerer og legger på musikk og effekter. Filmene er så klare til kveldens festmiddag. Under middagen blir det nominasjoner, stunt intervju, utdeling av Oscar statuetter og fotosession, - og sikkert noen uforglemmelige takketaler fra vinnerne!  

Konseptet kan gjennomføres med en ekstern konferansier eller bedriftens egne krefter. Bedriften får kopi av filmer i etterkant.

HerregårdsMordet

ENGASJERENDE OG MORSOM LAGAKTIVITET • INNE ELLER UTE

Hotelleier Greger Faber Nielsen er funnet død på Kleivstua, og en mulig kriminalsak skal løses. I kretsen rundt direktøren finnes det fler mistenkte. Det blir både taktisk og teknisk etterforskning rundt på hotellet. Fingeravtrykk skal sjekkes, en safekode knekkes, og gjenstander undersøkes. Observasjonsevnen testes i en quiz. Detektivene skal innom 6 forskjellige poster, og det viser seg at det finnes både ledetråder og falske spor rundt på hotellet...

Gjennom etterforskningen møter detektivene på Ali, - Kleivstua sin illusjonist, og det viser seg at Ali har en sentral rolle i plottet. Ali kommer også tilbake gjennom middagen og underholder diskret rundt bordene med imponerende close-up korttriks for gjestene. 

Under middagen skal teamlederne presentere teamets løsning, og vi får avsløringen. Alltid en morsom seanse! 

The Lock Down

ALTOPPSLUKENDE OG UNDERHOLDENE ESCAPE GAME

En gruppe hackere har klart å bryte seg inn på serveren deres og har låst ned alle bedriftens filer. De truer med å slette alt på 60 minutter. Hackerne er ikke motivert av penger, deres agenda er filosofisk. Hvis du og laget ditt viser dyktighet, klokskap og løser utfordringen vil dere kunne redde bedriftens filer.

Dere har 60 minutter på å løse utfordrende oppgaver for å nå målet.  The Lockdown spilles i grupper på 3-6 deltagere ved hjelp av nettbrett samt ulike hjelpemidler. Lagene bombarderes med vanskelige oppdrag av ulike typer. Underveis i spillet åpnes flere nivåer med økende vanskelighetsgrad.

 

Spillet er designet for å fremme samarbeid samt trekke på lagmedlemmenes individuelle styrker.

De beste lagene er de som forstår styrken av et godt samarbeid, planlegger godt og fordeler arbeidsoppgaver på en god måte.

69-grader Nord

MINIVARSJON AV 71 g  NORD PÅ KROKSKOGEN
71 grader nord + Fossen Friluft

Hvem har ikke drømt om å være deltaker på 71 grader nord? Når har du muligheten til å ta med dine kollegaer på en miniversjon på Krokskogen.

Dere blir delt inn i lag som skal konkurrerer om å komme først i mål. Lagene møter på en rekke utfordringer som må løses sammen. Når en oppgave er løst får laget  hint og ledetråder til hvor neste post befinner seg, klarer dere å navigere dere frem til neste post? 

Dette er et opplegg som kjøres både sommer og vinter. På vinteren er fremkomstmiddelet ski.  På sommeren må dere ta bena fatt, men kanskje det også blir behov for å bruke kano for å komme nå frem til enkelte av postene. 

Etter aktivitetene vil lagene bli utfordret til å reflektere litt over hvordan de har fungert sammen. Veilederen som har fulgt laget vil komme med noen tilbakemeldinger. 

Etter at alle lagene er i mål kan en samling rundt bålet
i Stallen være en passende avslutning.

Det blir også selvsagt en liten premieseremoni til slutt. 

Ølsmaking

Ølsmaking med Humbrygg

LÆR MER OM FORSKJELLIGE ØLTYPER OG KUNSTEN Å SMAKE PÅ ØL
Ølsmaking

 Er du nysgjerrig på dette tradisjonelle brygget og interessert i å få en helt annen opplevelse av øl? Her blir det alt fra kunnskapsrike smakinger med informasjon og historie til mindre akademiske smakinger med mye moro. Fokuset er uansett alltid på å ha det gøy, og kanskje dra med seg et fun fact eller to til senere barrunder!

Kjenner du noen som er interesserte i å lære om hjemmebrygging eller er du kanskje interessert i å brygge selv? Vi tilbyr lynkurs i brygging, alt du trenger å vite om bryggeprosessen, renhold, utstyr, råvarer og gode tips slik at du kan sette i gang selv.

 

Eller har du mer lyst til å bli med på selve bryggeprosessen og få med deg hele batchen på 25 liter når den er ferdig? Vi tar deg med steg for steg igjennom hele prosessen slik at du har gode muligheter til å lage ditt eget favorittbrygg på egenhånd!

Ølsmaking med Gustav

ØLSKRIBENT, FORFATTER, UNDERHOLDER, DIRIGENT OG MUSIKER
Gustav Jørgensen

Bli med på en engasjerende, lærerik, underholdende og leskende innføring i ølets verden. Tid: ca. 1 time 15 min.

Høyt skum: Med solgul glans og skyhvitt skum. Alt du bør vite og ikke bør vite om øl. Tid: ca. 30 minutter

Akevittsmaking: Engasjerende, lærerikt, underholdende og leskende om den edle drikk. Tid: ca. 45 minutter

Livets vann: Et kåseri om akevittens historie, krydret med gullkorn og anekdoter. Tid: ca. 30 minutter

Beruselse - En minikabaret om livet, vinen og kjærligheten med pianist Trude Kristin Klæboe: Herlig, fornøyelig, underholdende, nostalgisk, humoristisk om beruselse av drikk og kjærlighet. Tid: ca. 30 minutter

Vinsmaking og kokkekurs

Vinsmaking

HVITE - ELLER RØDE VINER FRA AVTALTE DISKTRIKT
Pouring Wine

Kokkekurs

MATKURS SOM TEAMBUILDING MED KLEIVSTUAS KOKKER
Matkurs.jpg

Vinsmaking er en hyggelig start på en kveld med gode kollegaer eller venner. Det er sosialt og lærerikt. Selve smakingen arrangeres i samarbeide med en av våre dyktige vinleverandører.

 

Her vil dere kommer til å smake på flere forskjellige rød eller hvitviner fra forhåndsavtalte distrikter.

Matkurs som teambuilding er en anderledes og spennende måte å samhandle på. Våre kunnskapsrike kokker vil guide dere gjennom alle steg fra forberedelser og planlegging, til selve utførelsen av rettene. Et profesjonelt kjøkken er en hektisk arbeidsplass. Det kreves samarbeid, lederegenskaper, koordinering, effektivitet og oppmerksomhet på hver detaljer når man skal levere en meny til fastsatt tid. En fantastisk måte å jobbe sammen med kollegaer på en helt ny måte. Aktiviteten passer både for nybegynnere eller lidenskapelige amatørkokker.  

Kleivstua tilbyr 3 forskjellige mataktiviteter

Kokkekurs: forbered en 4-retters meny i samarbeid med vår kokk. Menyen blir servert senere på kvelden.

Kr: 550,- per person

Grillkurs: Lag en 3-retters meny på grillen i samarbeid med våre kokker.

Kr: 450,- per person

Bakekurs: Lær å bake med Kleivstua. Bakverket får man ta med seg  hjem dagen etter.

Kr: 350,- per person

Skikurs

MORTEN HUSEBY ER EN ERFAREN SKIENTUSIAST
skitur
Skikurs

Morten Huseby tilbyr turarrangementer, guiding og skikurs for grupper – nybegynnere og viderekomne. 

Morten er pensjonist og selvstendig næringsdrivende. Han er en ivrig markatraver og fjellturist, og har bl.a erfaring som løypeguide, ski- og friluftsinstruktør i Skiforeningen siden 2007.

Hans filosofi er oppnåelse av skiglede gjennom gode naturopplevelser basert på enkle teknikker for skigåing i variert terreng samt preparering og smøring av ski.

Foredrag

Hasse Torbjørnsen

FOREDRAGSHOLDER OG ENTERTAINER MED LANG ERFARING
Hasse Thorbjørnsen

Hasse Thorbjørnsen har holdt foredrag og vært entertainer siden 1984. Sin livserfaring har han fått via yrker som yrkesoffiser, selger, salgssjef og direktør, samt et år på Chat Noir med Dag Frøland. Som entertainer er han best kjent som imitator av språk og dialekter.
 Har deltatt mange ganger i bl.a «Du skal høre mye» (Rorbua i Tromsø) i NRK.

Hasse er en mye brukt foredragsholder i næringslivet og  i idretten. Han er enestående inspirerende og motiverende. I en tøff og slitsom hverdag kan påfyll av motivasjon være viktig. Hasse Torbjørnsen jobber også med kurs for ledergrupper eller som en del av et teambuilding-opplegg. Foredragene hans leveres med garantert langvarig effekt!

Dorthe Lie

Randi Skaug

"ET FYRVERKERI AV EN FOREDRAGHOLDER"
Randi Skaug

  Inspirasjon stimulerer til kreativitet, driv og motivasjon til å arbeide, produsere eller skape. Foredragene til Randi Skaug er energi som smitter, opplevelser som inspirerer, historier som beveger og poenger som varer. Ingen glemmer et foredrag som kryper forbi den glade begeistringen, inn under huden og helt inn til hjertet der viljen bor. Og vil du, er alt – absolutt alt – mulig.

  Temaet er gjennomføring og mestring. Budskapet presenteres jordnært direkte med en enkel åpen form som fenger, morer og beveger. Foredragene er fullspekkede av konkrete teknikker for egen bruk. Det finnes det noe å hente for alle – uansett hvor de er i livet. Én eneste setning kan være nok til å starte en endring. Én eneste setning startet Randis Everestdrøm.

 

Foredraget tar 1-2 timer

FORFATTER, FOREDRAGSHOLDER OG COACH
Dorthe Lie

Dorthe Lie har mer enn 10 års erfaring i å holde foredrag med titler som:

•    Hvorfor er alle de andre så rare? For alle
•    Smiler folk når du kommer, eller går? For alle
•    Irriterende eller inspirerende? For ledergrupper
•    Hva trigger kunden til å handle? For salgsteam

 

Foredragene tar 1-3 timer

Loni Bjerholt-Pedersen

KURSLÆRER • FOREDRAGSHOLDER • PROSESSLEDER
Loni Bjerholt-Pedersen

Loni Bjerkholt-Pedersen kaller seg selv for en «feelgood-edutainer» som har stort fokus på praktiske øvelser og høy grad av deltakerinvolvering i sine kurs og prosesser. 

Workshop i presentasjonsteknikk

•Pusteteknikk  - Retorikk  -Non verbal kommunikasjon

 

Interne prosesser

•Teambuildning  - Service- og kundebehandling  •Målsetningsarbeid

 

Lederkurs for kvinner

•Retorikk- og presentasjonsteknikk: muligheter og utfordringer

• Hvordan møte hersketeknikker

 

Workshop i motivasjon og selvledelse

Atle Haglund

FOREDRAGSHOLDER MED LIVSLANG ERFARING
Alte Haglund

Et foredrag med Atle Haglund gir deg:

  • En inspirerende formidler med mye positiv energi som snakker med dere og ikke til dere.

  • Et foredrag levert med masse galgenhumor, selvironi og perspektiver som treffer deg midt i hverdagen så du kjenner deg selv igjen.

  • Inspirerende budskap som tar tak i deltakerne og får den enkelte til å se hverdagens bagateller i et nytt lys.

Atle Haglund har lært å nå mål og å ha et positivt perspektiv på livet, etter at han fikk muligheten til å bygge seg opp igjen etter en bilulykke i 1973 hvor begge bena måtte amputeres. Han kunne ikke annet enn å velge livet i stedet for å sitte og gruble. Dette førte til at store mål ble nådd, og i dag sitter han igjen med masse kompetanse innen måloppnåelse, endring og idrett.

 

Han har deltatt i 7 paralympics, vunnet 4 gull og satt flere verdensrekorder. Atle har i mer enn 10 år holdt inspirasjonsforedraget «Med begeistring som drivkraft – Positiv tenking» for små og store lag, foreninger og firmaer innen alle typer bransjer. Foredraget passer for alle – enten det er et kick-off arrangement, en fagkonferanse eller en samling hvor du ønsker et påfyll av inspirasjon.

 

Foredragene har en positiv tone som leder deg inn i en optimistisk holdning. Du vil se både omgivelsene og deg selv med helt nye øyne. Med fokus på å skape relasjoner, er foredraget bygget på en dobbel målsetting om å «reise» seg selv, samtidig som man har et idrettslig livsmål.

Foredragene tar 1-2 timer

Aktivitetsløyper

Rappellering

EN HEFTIG OPPLEVELSE FOR DEG OG DINE KOLLEGAER

Ved å utfordre seg selv, utvikler man seg også som menneske. Rappellering gir garantert en spektakulær opplevelse med en solid dose adrenalin. Det å få til noe som er utfordrende, vanskelig og skummelt, gir mestringsfølelse. Rappellering er en slik aktivitet.

 

Vi garanterer en spennende og minnerik opplevelse!

 

Rappellering: kr 650. eks mva. pr. person.
Minstepris kr. 6500 eks mva.

 

Varighet ved 10 personer ca. to timer

Kleivstuas Aktivitetsløype

TEAMBUILDENE OG MORSOM LAGAKTIVITET MED 4 POSTER

Øksekasting med tveeggede økser

Hinderløype med trillebår. Den ”blinde” dytter den ”døve”.

Skyting i blinde med luftgevær

Puslespill for lag + mange andre morsomme aktiviteter

Varighet på aktiviteten uten bål er ca. 1 time   

 

Etter aktivitetene kan man samles i Lavvoen eller Stallen med fyr på bålet og litt kos.

Aktivitetsløype (10 – 80 pers) : kr. 450,- uten Lavvo/Stall

Aktivitetsløype (4 – 9 pers): kr. 475,- uten Lavvo/Stall

 

Leie av Lavvo/Stallen ifbm aktivitet, kr. 2.000,-

Leie av Lavvo / Stallen kun til hygge, kr. 4.000,-

Kanefart og turer

Kanefart og selskapskjøring

TURER SOMMER SOM VINTER • FLOTTE NATUROPPLEVELSER
Kanefart vinter

KANEFART 

Vi kan tilby stemningsfull tur innover Krokskogen med dombjeller og fakler, skinnfell og varme pledd.

Eventuelt kan der kjøres der dere måtte ønske. For store grupper kan det lages eget opplegg, med bålstopp i skogen. Mulighet for servering av enkel mat og drikke. 

 

SELSKAPSKJØRING

Av alle slag... julebord, firmafester, eller for å overraske jubilanten. En tur med hest og vogn/slede før middagen setter en ekstra spiss på arrangementet.

 

SIKKERHET OG ERFARING

Kuskene har kjøretøy for all slags føre, trygge hester og de er lokalkjente i distriktet. De har kjørt turer for barnehager funksjonshemmede, samt Det Kongelige Slott. Ringerike skysskafferlag setter sikkerheten først. Hester og kusker har vært gjennom grundig trening og tilfredsstiller de kravene som er satt.

Alle som kjører oppdrag for laget har avlagt prøve der hesten er testet på lynne og generell ferdighet som kjørehest samt trafikksikkerhet.

Turer og utsiktspunkt

MED UTGANGSPUNKT I KLEIVSTUA OG KROKSKOGEN
Kongens Utsikt + Dronningens Utsikt + Kronprinsens Utsikt

Kleivstua er et perfekt utgangspunkt for turer i marka hele året. Enten man vil bruke beina, sykle eller gå på ski, så er mulighetene utallige.

Det er utrolig stemningsfullt å ankomme Kleivstua etter gjennom Krokskogen fremfor å komme hit med bil eller buss. Anbefales!

Vi bistår gjerne med enkel servering ved en av utsiktspunktene- Kongens Utsikt, Dronningens Utsikt eller Kronprinsens Utsikt

Vel fremme på Kleivstua kan man samles i Stallen eller Lavvoen for litt ”afterski” med gode hjemmelagde pølser og godt drikke.

 

Kleivstua kan være behjelpelig med guidet turer, samt leie av sykler eller hengekøyer for en natt under åpen himmel. 

 

Spør oss gjerne om turforslag eller tilrettelegging for servering underveis, akkurat slik du måtte ønske. 

bottom of page